BEL 074 267 23 00 Move logo move.nl

Goed geregeld van
‘Te koop’ tot ‘Verkocht’

Daar word je blij van!

call iconBel ons mail iconMail ons

Verkopen

Het verkopen van je woning moet een feestje zijn

Ben jij aan het dagdromen over een nieuwe woning? Of kun je niet om een verhuizing heen? Wat je reden ook is, met de groeiende economie en de lage rentestand is nú het juiste moment om jouw huis te verkopen. Verhuizen is een flinke klus waarvoor veel geregeld moet worden. Om te beginnen de verkoop van jouw woning, waar veel bij komt kijken. Als full-service NVM makelaar nemen wij jou die zorg volledig uit handen.

Focus op service en klanttevredenheid

Hoe we dat doen? Met ons moderne kantoor in het centrum van Borne en meer dan 25 jaar makelaarservaring zijn we een bekende speler in de regio. Andere bewoners van Borne, Hengelo en omstreken gingen je voor en de kans is zeer groot dat we jouw koper ook al kennen. Naast ons grote netwerk en onze ruime marktkennis weten we ook alles over het verkoopproces. Onze focus ligt op service en klanttevredenheid, wij kijken alvast vooruit en zetten altijd dat stapje extra. En dat merk je, want onze unieke werkwijze staat garant voor succes en het beste resultaat. Wij ontzorgen je rondom het gehele proces, zodat de verkoop van je woning een feestje is voor jou en voor ons.

In 5 stappen

naar de beste deal

Daar worden we allemaal blij van!

1

Afspraak en kennismaking

Wij komen graag bij je langs!

Onze makelaar komt bij jou thuis en wil je graag goed leren kennen. Want bij de Makelaar vinden wij een persoonlijke klik erg belangrijk. Uiteraard zijn wij de specialist, maar het verkopen van jouw woning is teamwork. Dus dat doen we samen. We bekijken jouw woning grondig van binnen en buiten. We nemen samen de documenten van je woning door, zoals de bouwtekeningen, juridische stukken, eigendomsbewijs, enzovoort. Zodat wij de beste waarde en verkoopstrategie voor jouw woning kunnen bepalen. Samen met jou.

2

Jouw woning op z’n mooist

Dankzij onze unieke werkwijze

De eerste indruk telt. Wij hebben daarom een unieke methode ontwikkeld voor de beste presentatie van jouw woning. Samen met jou en onze fotograaf en topstylist Karin Stoltenborg van Compleet Karin maken we een aantrekkelijke presentatie van jouw woning. We kijken met een scherp oog naar alle ruimtes en zorgen er ook voor dat unieke details optimaal tot hun recht komen. Jouw woning blinkt uit op beeld en video.

3

Start verkoop en promotie

Start spreading the news!

Met een treffende verkooptekst en de mooie beelden van jouw woning starten we de promotie. De doelgroep is altijd dichtbij, want wij hebben een groot netwerk en een bestand van ruim 1500 actieve zoekers. Wij zijn zeer actief op social media en hebben daar een grote volgersgroep. Met onze slimme verkoopstrategie zetten we zowel on- en offline maximaal in op een groot bereik. En uiteraard krijgt jouw woning ook alle aandacht op Leef Twente, Funda, én in ons NVM-uitwisselingssysteem. We plaatsen de woning op onze site, reserveren een mooi plekje in onze etalage en onze vrolijke ‘Te koop’-vlag wappert bij jou in de voortuin. Je woning wordt dus écht wel gezien!

4

Bezichtigingen bij jouw huis

Wij weten waar we het over hebben!

Er is veel belangstelling voor jouw woning dus maken wij een planning voor de kijkdagen. De potentiële kopers komen op afspraak de woning bezichtigen en wij zorgen ervoor dat zij jouw woning optimaal beleven. Wij weten alles over de historie, opvallende details, (ver)bouwmogelijkheden en over jouw buurt.

5

Onderhandelingen en afronding

Een toost op de goede afloop!

Samen selecteren we de beste koper en bespreken de verkoopstrategie. Wij regelen het totale onderhandelingsproces. Juist door onze ervaring krijg je de beste deal. Zodra de deal rond is, ontvang je binnen enkele dagen de koopakte. De feestvlag wordt geplaatst en jouw woning is verkocht. We kunnen proosten op een mooie verkoop!

Onze klanten waarderen ons met een dikke 9

Daar doen we het voor!

Verkoop

Aankoop

Stroom-Eschlaan 28 Borne
6 juni 2023
Deskundig en betrokken vrouwen, staan altijd klaar met raad en daad! Zakenvrouwen met de menselijke maat!
Lidwinaweg 10 Zenderen
6 april 2023
We hebben de verkoop van de woning als zeer prettig ervaren. Het contact met de makelaar verliep soepel. Alles is in goed overleg gegaan en we hebben veel vertrouwen gehad in de kennis van Marloes en haar team. Een absolute aanrader.
Wim Kanstraat 18 Hengelo
26 april 2023
Vanaf het moment dat wij interesse hadden in een nieuwe woning is De Makelaar aangesloten geweest en zij hebben ons advies gegeven over de aankoop van de nieuwe woning. Daarnaast ons geholpen met de verkoop van ons huis en in beide gevallen is er duidelijk gecommuniceerd en prettig samen gewerkt. Wij wisten precies wat we moesten doen en als er vragen waren stond het team direct voor ons klaar met advies en tips. Dat maakt dat zowel bij aankoop als verkoop geen verrassingen waren en dat alles zeer vlot en netjes verliep.
Van Limborgstraat 11
20 april 2023
Deskundig en zeer betrokken. Voor zowel verkoop als aankoop een zeer fijn en betrouwbaar makelaarskantoor. Hele prettige en enthousiaste medewerkers. Reageren snel bij vragen, denken mee en zijn zeer behulpzaam. Mochten wij weer een makelaar nodig hebben, weten we waar we naartoe bellen :)
Arrow leftArrow right
Arrow leftArrow right
Arrow leftArrow right
Duim makelaarIk zou deze makelaar aanbevelen.

10 goede redenen

om met de Makelaar te werken

image reden 1

1

Het draait
om de mensen

niet om de huizen

image reden 2

2

De extra
stapjes

maken het verschil

image reden 1

3

Onafhankelijkheid

is essentieel

Bekijk alle 10 redenen

De Makelaar weet wat er speelt

we houden je graag op de hoogte!

Woning-Verkopen-Bij-Echtscheiding

Woning verkopen bij een echtscheiding: hoe pak je dat aan?

Heb je een koopwoning en gaan jullie scheiden? Dan moet er heel wat geregeld worden op dit gebied. Bijvoorbeeld of één van jullie er blijft wonen en hoe dat dan gaat met de hypotheek. In dit artikel zetten we een aantal belangrijke zaken op een rij voor je.

lees meer
Newly Build Houses With Solar Panels Attached On The Roof

Is dit wel het juiste moment om te verkopen?

Eigenlijk kunnen we hier vrij kort over zijn: ja, dit is het juiste moment. Vooruit, we leggen je uit waarom dat het geval is.

lees meer
Verkopen Nieuwsb 06 Woningprijzen Blijven Stijgen

Woningprijzen blijven stijgen door krimpend aanbod

Een bestaande woning kostte gemiddeld in de regio Twente in het vierde kwartaal van 2021 € 344.870. Dat is maar liefst 17,7% meer dan een jaar eerder. De reden dat de prijzen maar blijven stijgen is dat het aanbod krimpt, terwijl de vraag stijgt.

lees meer

Maak een afspraak

Whatsapp