BEL 074 267 23 00 Move logo move.nl

Goed geregeld van
‘Te koop’ tot ‘Verkocht’

Daar word je blij van!

call iconBel ons mail iconMail ons

Verkopen

Het verkopen van je woning moet een feestje zijn

Ben jij aan het dagdromen over een nieuwe woning? Of kun je niet om een verhuizing heen? Wat je reden ook is, met de groeiende economie en de lage rentestand is nú het juiste moment om jouw huis te verkopen. Verhuizen is een flinke klus waarvoor veel geregeld moet worden. Om te beginnen de verkoop van jouw woning, waar veel bij komt kijken. Als full-service NVM makelaar nemen wij jou die zorg volledig uit handen.

Focus op service en klanttevredenheid

Hoe we dat doen? Met ons moderne kantoor in het centrum van Borne en meer dan 25 jaar makelaarservaring zijn we een bekende speler in de regio. Andere bewoners van Borne, Hengelo en omstreken gingen je voor en de kans is zeer groot dat we jouw koper ook al kennen. Naast ons grote netwerk en onze ruime marktkennis weten we ook alles over het verkoopproces. Onze focus ligt op service en klanttevredenheid, wij kijken alvast vooruit en zetten altijd dat stapje extra. En dat merk je, want onze unieke werkwijze staat garant voor succes en het beste resultaat. Wij ontzorgen je rondom het gehele proces, zodat de verkoop van je woning een feestje is voor jou en voor ons.

In 5 stappen

naar de beste deal

Daar worden we allemaal blij van!

1

Afspraak en kennismaking

Wij komen graag bij je langs!

Onze makelaar komt bij jou thuis en wil je graag goed leren kennen. Want bij de Makelaar vinden wij een persoonlijke klik erg belangrijk. Uiteraard zijn wij de specialist, maar het verkopen van jouw woning is teamwork. Dus dat doen we samen. We bekijken jouw woning grondig van binnen en buiten. We nemen samen de documenten van je woning door, zoals de bouwtekeningen, juridische stukken, eigendomsbewijs, enzovoort. Zodat wij de beste waarde en verkoopstrategie voor jouw woning kunnen bepalen. Samen met jou.

2

Jouw woning op z’n mooist

Dankzij onze unieke werkwijze

De eerste indruk telt. Wij hebben daarom een unieke methode ontwikkeld voor de beste presentatie van jouw woning. Samen met jou en onze fotograaf en topstylist Karin Stoltenborg van Compleet Karin maken we een aantrekkelijke presentatie van jouw woning. We kijken met een scherp oog naar alle ruimtes en zorgen er ook voor dat unieke details optimaal tot hun recht komen. Jouw woning blinkt uit op beeld en video.

3

Start verkoop en promotie

Start spreading the news!

Met een treffende verkooptekst en de mooie beelden van jouw woning starten we de promotie. De doelgroep is altijd dichtbij, want wij hebben een groot netwerk en een bestand van ruim 1500 actieve zoekers. Wij zijn zeer actief op social media en hebben daar een grote volgersgroep. Met onze slimme verkoopstrategie zetten we zowel on- en offline maximaal in op een groot bereik. En uiteraard krijgt jouw woning ook alle aandacht op Leef Twente, Funda, én in ons NVM-uitwisselingssysteem. We plaatsen de woning op onze site, reserveren een mooi plekje in onze etalage en onze vrolijke ‘Te koop’-vlag wappert bij jou in de voortuin. Je woning wordt dus écht wel gezien!

4

Bezichtigingen bij jouw huis

Wij weten waar we het over hebben!

Er is veel belangstelling voor jouw woning dus maken wij een planning voor de kijkdagen. De potentiële kopers komen op afspraak de woning bezichtigen en wij zorgen ervoor dat zij jouw woning optimaal beleven. Wij weten alles over de historie, opvallende details, (ver)bouwmogelijkheden en over jouw buurt.

5

Onderhandelingen en afronding

Een toost op de goede afloop!

Samen selecteren we de beste koper en bespreken de verkoopstrategie. Wij regelen het totale onderhandelingsproces. Juist door onze ervaring krijg je de beste deal. Zodra de deal rond is, ontvang je binnen enkele dagen de koopakte. De feestvlag wordt geplaatst en jouw woning is verkocht. We kunnen proosten op een mooie verkoop!

Onze klanten waarderen ons met een dikke 9

Daar doen we het voor!

Verkoop

Aankoop

Oelerweg
14 april 2021
Wat een perfecte samenwerking, 1 jaar geleden ons huis verkocht via De Makelaar. Nu geholpen met het zoeken van ons droomhuis. En dat viel niet mee in deze knetter gekke huizenmarkt. Maar dankzij de professionele en deskundige hulp van het team van De Makelaar is het ons gelukt. Wat een doorzetting vermogen heeft Marloes, zelfs toen heel Nederland ingesneeuwd was, ging Marloes met ons mee. En na vele teleurstellingen om weer niet de gelukkige te zijn, kwam altijd Marloes om ons weer moed in te praten. Marloes en haar top team, niets is te veel. 1000 maal dank voor de super samenwerking.
Old Ruitenborgh
17 maart 2021
Wederom een goede samenwerking. Eerder heeft de makelaar ons huis verkocht en vervolgens geholpen met de zoektocht naar ons nieuwe huis. Duidelijke en kort lijnen, snelle reacties en adviezen die er toe hebben geleid dat wij voor de juiste prijs en voorwaardes ons nieuwe huis hebben gevonden.
Wijnhuisstraat 8
3 maart 2021
Het contact met De Makelaar ging vlot en soepel, ze begreep onze wensen en heeft die op de eerste plaats gezet, ze heeft ons zeer goed geadviseerd bij de bezichtigingen en daarna bij de onderhandelingen wat betreft de aankoop met als eindresultaat een woning die wij graag wilden hebben. Dus zeer geslaagd.
Bornschematen
19 november 2020
Het contact/ begeleiding met de makelaar en medewerkers verliep erg goed. Vanaf het begin tot heden. Wij zijn erg blij /dankbaar met deze makelaar. Top.
Arrow leftArrow right
Arrow leftArrow right
Arrow leftArrow right
Arrow leftArrow right
Duim makelaarIk zou deze makelaar aanbevelen.

10 goede redenen

om met de Makelaar te werken

image reden 1

1

Het draait
om de mensen

niet om de huizen

image reden 2

2

De extra
stapjes

maken het verschil

image reden 1

3

Onafhankelijkheid

is essentieel

Bekijk alle 10 redenen

De Makelaar weet wat er speelt

we houden je graag op de hoogte!

Woning-Verkopen-Bij-Echtscheiding

Woning verkopen bij een echtscheiding: hoe pak je dat aan?

Heb je een koopwoning en gaan jullie scheiden? Dan moet er heel wat geregeld worden op dit gebied. Bijvoorbeeld of één van jullie er blijft wonen en hoe dat dan gaat met de hypotheek. In dit artikel zetten we een aantal belangrijke zaken op een rij voor je.

lees meer
Newly Build Houses With Solar Panels Attached On The Roof

Is dit wel het juiste moment om te verkopen?

Eigenlijk kunnen we hier vrij kort over zijn: ja, dit is het juiste moment. Vooruit, we leggen je uit waarom dat het geval is.

lees meer
Verkopen Nieuwsb 06 Woningprijzen Blijven Stijgen

Woningprijzen blijven stijgen door krimpend aanbod

Een bestaande woning kostte gemiddeld in de regio Twente in het vierde kwartaal van 2021 € 344.870. Dat is maar liefst 17,7% meer dan een jaar eerder. De reden dat de prijzen maar blijven stijgen is dat het aanbod krimpt, terwijl de vraag stijgt.

lees meer

Maak een afspraak

Whatsapp