BEL 074 267 23 00 Move logo move.nl

Een huis kopen,
maar je vist elke keer
achter het net?

Wij helpen je graag!

call iconBel ons mail iconMail ons

Kopen

Het kopen van een woning moet een feestje zijn

Jij bent op zoek naar de ultieme woonplek? Je hebt je droomhuis al gevonden of je vist iedere keer achter het net? Juist nu de woningmarkt op zijn kop staat, is het belangrijk om je niet te laten verleiden tot het maken van een onverstandige beslissing. Het kopen van een huis is niet niks en moet passen bij je persoonlijke en financiƫle toekomst. Onze aankoopmakelaar kent de woningmarkt als geen ander. Wij regelen alles rondom de aankoop van de woning en behartigen jouw wensen voor jarenlang woongeluk. De ervaring leert dat de uiteindelijke koopsom met professionele hulp beter uitvalt. We verdienen onszelf daardoor terug.

Een actieve en betrokken begeleiding is het halve werk

Je kunt zelf nog zo je best doen, met een actieve aankoopmakelaar vind je eerder jouw droomhuis. Objectieve en professionele begeleiding maakt je zoektocht gerichter en leuker. Door het grote netwerk en de goede contacten van onze makelaar ben je direct op de hoogte van het nieuwste aanbod. Wij kennen de woningmarkt als geen ander en helpen je de juiste afwegingen te maken. Wij helpen je graag met het vinden van jouw woongeluk.

Vind in 5 stappen

jouw droomwoning

Daar worden we allemaal blij van!

1

Kennismaking en inventarisatie

Wij helpen je graag bij het vinden!

Je bent op zoek naar een nieuwe woning en wil graag kopen. Spannend! Maar het kopen van een woning in de huidige markt is een hele opgave en zorgt vaak voor teleurstellingen. Onze ervaren NVM-aankoopmakelaar helpt je om jouw droomhuis te vinden. Samen brengen we jouw woonwensen in kaart.

2

Jouw woning zoeken

Wij kennen de markt

Met jouw aankoopwensen gaan we samen op zoek naar de ideale woning. Wij brengen actief nieuw aanbod onder de aandacht en tippen je als er iets geschikts te koop komt. Dit doen we door onder andere gebruik te maken van ons grote netwerk en het NVM-uitwisselingssysteem.

3

Begeleiding en advies

Wij helpen je bij je keuze en bezichtigingen

Samen kijken we naar het nieuwe aanbod en inventariseren we of dit aansluit bij jouw woonwensen. We regelen de bezichtiging en begeleiden jou met een kritische en objectieve blik. We kijken zorgvuldig naar de bouwkundige staat, vergelijkbare transacties en de omgevingsfactoren van de woning.

4

Aankoopstrategie en onderhandeling

Je hebt je droomhuis gevonden!

Samen bepalen we de aankoopstrategie, aanvaardingstermijn, bouwtechnische keuring, roerende zaken en ontbindende voorwaarden. Wij regelen het totale onderhandelingsproces. Juist door onze ervaring krijg je de beste deal.

5

Een goede afronding

En een toost op de goede afloop!

Jouw droomhuis is aangekocht. De deal is rond. Binnen enkele dagen tekenen we samen de koopakte. We kunnen proosten op een succesvolle aankoop. Later zien we elkaar nog bij de eindoplevering en de overdracht bij de notaris. Tijd voor een feestje!

Onze klanten waarderen ons met een dikke 9

Daar doen we het voor!

Verkoop

Aankoop

Lover 175
11 juni 2021
Marloes en haar team hebben ons fantastisch begeleid in de verkoop van onze woning. De foto's van Karin zijn top en dit alles heeft geresulteerd in een snelle en goede verkoop. Wij raden DeMakelaar dan ook van harte aan!
Oude Postweg 76
7 juni 2021
De Makelaar, Marloes en haar team, zijn vlot in hun communicatie en zeer toegankelijk voor alle vragen die je hebt tijdens het aankoop- en verkoopproces. Ze zijn snel in het spotten van nieuwe huizen op de markt en ze zorgen dat je eigen woning perfect gestyled en verzorgd wordt gepresenteerd op sites zoals deze. Prettig contact, een frisse aanpak en de juiste kennis en kunde is wat je kunt verwachten als je met De Makelaar de volgende stap in je leven gaat realiseren.
Morseltdijk 56
3 juni 2021
Wat een fijne makelaar! Marloes en haar team staan altijd voor je klaar. De snelle communicatie en deskundige adviezen hebben uiteindelijk tot een prachtig resultaat geleid! Ik was ook erg onder de indruk van de prachtige foto's van Compleet Karin! Verkopen met De Makelaar is echt een feestje!
Arhusstraat 11
2 juni 2021
Via een collega kreeg ik de tip om deze makelaar te benaderen voor de verkoop van mijn huis. Bij het telefoongesprek met Marloes voelde het al goed en tijdens de afspraken was er direct een klik. Marloes is zeer kundig en open en helder over de gang van zaken. De verkoop is wonderbaarlijk snel verlopen. De administratieve zaken worden keurig en snel geregeld. Voor vragen zijn zij altijd bereikbaar. Ik heb een heel prettig gevoel overgehouden aan dit contact en kan De Makelaar alleen maar aan iedereen van harte aanbevelen!
Arrow leftArrow right
Arrow leftArrow right
Arrow leftArrow right
Arrow leftArrow right
Duim makelaarIk zou deze makelaar aanbevelen.

10 goede redenen

om met de Makelaar te werken

image reden 1

1

Het draait
om de mensen

niet om de huizen

image reden 2

2

De extra
stapjes

maken het verschil

image reden 1

3

Onafhankelijkheid

is essentieel

Bekijk alle 10 redenen

De Makelaar weet wat er speelt

we houden je graag op de hoogte!

10 vragen over het kopen van een woning

10 vragen over het kopen van een woning

Je hebt ongetwijfeld vragen over het kopen van een woning. Die horen wij namelijk iedere dag. In dit artikel hebben we de 10 meest gestelde vragen en hun antwoorden verzameld.

lees meer
verschil WOZ-waarde en marktwaarde

Wat is het verschil tussen WOZ-waarde en marktwaarde?

Als je een huis wilt kopen, wil je uiteraard precies weten wat de waarde daarvan is. Maar dan loop je tegen verschillende soorten waarde aan, namelijk de WOZ-waarde en de marktwaarde. Wat is het verschil tussen die twee en wanneer gebruik je welke? Dat leggen we je graag uit.

lees meer
Kopen Nieuwsb 01 Je Eerste Woning Kopen Tips Voor Starters

Je eerste woning kopen: tips voor starters

Even een open deur intrappen: het valt niet mee om als starter aan de bak te komen op de woningmarkt. Maar houd vooral moed! We geven je graag wat tips mee die je verder kunnen helpen bij je zoektocht.

lees meer

Maak een afspraak

Whatsapp