BEL 074 267 23 00 Move logo move.nl

Een huis kopen,
maar je vist elke keer
achter het net?

Wij helpen je graag!

call iconBel ons mail iconMail ons

Kopen

Het kopen van een woning moet een feestje zijn

Jij bent op zoek naar de ultieme woonplek? Je hebt je droomhuis al gevonden of je vist iedere keer achter het net? Juist nu de woningmarkt op zijn kop staat, is het belangrijk om je niet te laten verleiden tot het maken van een onverstandige beslissing. Het kopen van een huis is niet niks en moet passen bij je persoonlijke en financiële toekomst. Onze aankoopmakelaar kent de woningmarkt als geen ander. Wij regelen alles rondom de aankoop van de woning en behartigen jouw wensen voor jarenlang woongeluk. De ervaring leert dat de uiteindelijke koopsom met professionele hulp beter uitvalt. We verdienen onszelf daardoor terug.

Een actieve en betrokken begeleiding is het halve werk

Je kunt zelf nog zo je best doen, met een actieve aankoopmakelaar vind je eerder jouw droomhuis. Objectieve en professionele begeleiding maakt je zoektocht gerichter en leuker. Door het grote netwerk en de goede contacten van onze makelaar ben je direct op de hoogte van het nieuwste aanbod. Wij kennen de woningmarkt als geen ander en helpen je de juiste afwegingen te maken. Wij helpen je graag met het vinden van jouw woongeluk.

Vind in 5 stappen

jouw droomwoning

Daar worden we allemaal blij van!

1

Kennismaking en inventarisatie

Wij helpen je graag bij het vinden!

Je bent op zoek naar een nieuwe woning en wil graag kopen. Spannend! Maar het kopen van een woning in de huidige markt is een hele opgave en zorgt vaak voor teleurstellingen. Onze ervaren NVM-aankoopmakelaar helpt je om jouw droomhuis te vinden. Samen brengen we jouw woonwensen in kaart.

2

Jouw woning zoeken

Wij kennen de markt

Met jouw aankoopwensen gaan we samen op zoek naar de ideale woning. Wij brengen actief nieuw aanbod onder de aandacht en tippen je als er iets geschikts te koop komt. Dit doen we door onder andere gebruik te maken van ons grote netwerk en het NVM-uitwisselingssysteem.

3

Begeleiding en advies

Wij helpen je bij je keuze en bezichtigingen

Samen kijken we naar het nieuwe aanbod en inventariseren we of dit aansluit bij jouw woonwensen. We regelen de bezichtiging en begeleiden jou met een kritische en objectieve blik. We kijken zorgvuldig naar de bouwkundige staat, vergelijkbare transacties en de omgevingsfactoren van de woning.

4

Aankoopstrategie en onderhandeling

Je hebt je droomhuis gevonden!

Samen bepalen we de aankoopstrategie, aanvaardingstermijn, bouwtechnische keuring, roerende zaken en ontbindende voorwaarden. Wij regelen het totale onderhandelingsproces. Juist door onze ervaring krijg je de beste deal.

5

Een goede afronding

En een toost op de goede afloop!

Jouw droomhuis is aangekocht. De deal is rond. Binnen enkele dagen tekenen we samen de koopakte. We kunnen proosten op een succesvolle aankoop. Later zien we elkaar nog bij de eindoplevering en de overdracht bij de notaris. Tijd voor een feestje!

Onze klanten waarderen ons met een dikke 9

Daar doen we het voor!

Verkoop

Aankoop

Anjelier 18 Borne
13 september 2023
Marloes en haar team blinken uit in bereikbaarheid voor de klant. Contact liep soepel, aparte app groep en mailverkeer waar nodig. Ook buiten kantoor uren als het echt niet anders kan. Kortom korte lijntjes wanneer nodig. Hierdoor is onze wens en aankoop gerealiseerd.
Beukweg 40 Hengelo
27 juli 2023
Het contact met de makelaar verliep makkelijk en uitstekend. De lijnen waren kort, goed advies, enthousiaste en deskundige medewerkers, en er wordt echt gekeken wat het beste is. Top!
Wessex 75 Hengelo
31 mei 2023
Bellen en direct en deskundig contact. Doen wat ze zeggen en vinden dat ook de normaalste zaak van de wereld.
Weerselosestraat 241 Borne
11 april 2023
Goed bereikbaar, meedenkend, adviserend , altijd vriendelijk en zeer sociaal. Via de groepsapp veel kunnen overleggen en vragen
Arrow leftArrow right
Arrow leftArrow right
Arrow leftArrow right
Duim makelaarIk zou deze makelaar aanbevelen.

10 goede redenen

om met de Makelaar te werken

image reden 1

1

Het draait
om de mensen

niet om de huizen

image reden 2

2

De extra
stapjes

maken het verschil

image reden 1

3

Onafhankelijkheid

is essentieel

Bekijk alle 10 redenen

De Makelaar weet wat er speelt

we houden je graag op de hoogte!

De Makelaar Kopen met NHG.

NHG-Grens omhoog: Wat je moet weten voor 2024

Vanaf 1 januari 2024 stijgt de NHG-grens op de Nederlandse woningmarkt naar € 435.000, waardoor meer mensen kunnen profiteren van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie.

lees meer
Streep-door-de belastingvrije-schenking-de-zogeheten-Jubelton

Jubelton per 1 januari 2023 fors omlaag

In 2022 was het mogelijk tot maximaal € 106.671,- belastingvrij te schenken voor de eigen woning of het afbetalen van een hypotheek. Aan je kind, je kleinkind of aan anderen. De zogeheten ‘Jubelton’. Het huidige kabinet heeft besloten dit bedrag te verlagen naar €27.231,-. Vanaf 2024 wordt het zelfs helemaal afgeschaft.

lees meer
Transparant kopen met het Biedlogboek

Het biedlogboek eerlijk en transparant voor iedereen

Het kopen of verkopen van een woning doe je niet iedere dag. Dan is het fijn als je te maken hebt met een deskundige en betrouwbare makelaar. Vanuit het ‘Verbeterplan vertrouwen in het koopproces’ is het biedlogboek geïntroduceerd. Hiermee geven makelaars inzicht in het biedingsproces. Per 1 januari 2023 is dit verplicht voor alle gecertificeerde makelaars.

lees meer

Maak een afspraak

Whatsapp