BEL 074 267 23 00 Move logo move.nl

Een huis kopen,
maar je vist elke keer
achter het net?

Wij helpen je graag!

call iconBel ons mail iconMail ons

Kopen

Het kopen van een woning moet een feestje zijn

Jij bent op zoek naar de ultieme woonplek? Je hebt je droomhuis al gevonden of je vist iedere keer achter het net? Juist nu de woningmarkt op zijn kop staat, is het belangrijk om je niet te laten verleiden tot het maken van een onverstandige beslissing. Het kopen van een huis is niet niks en moet passen bij je persoonlijke en financiële toekomst. Onze aankoopmakelaar kent de woningmarkt als geen ander. Wij regelen alles rondom de aankoop van de woning en behartigen jouw wensen voor jarenlang woongeluk. De ervaring leert dat de uiteindelijke koopsom met professionele hulp beter uitvalt. We verdienen onszelf daardoor terug.

Een actieve en betrokken begeleiding is het halve werk

Je kunt zelf nog zo je best doen, met een actieve aankoopmakelaar vind je eerder jouw droomhuis. Objectieve en professionele begeleiding maakt je zoektocht gerichter en leuker. Door het grote netwerk en de goede contacten van onze makelaar ben je direct op de hoogte van het nieuwste aanbod. Wij kennen de woningmarkt als geen ander en helpen je de juiste afwegingen te maken. Wij helpen je graag met het vinden van jouw woongeluk.

Vind in 5 stappen

jouw droomwoning

Daar worden we allemaal blij van!

1

Kennismaking en inventarisatie

Wij helpen je graag bij het vinden!

Je bent op zoek naar een nieuwe woning en wil graag kopen. Spannend! Maar het kopen van een woning in de huidige markt is een hele opgave en zorgt vaak voor teleurstellingen. Onze ervaren NVM-aankoopmakelaar helpt je om jouw droomhuis te vinden. Samen brengen we jouw woonwensen in kaart.

2

Jouw woning zoeken

Wij kennen de markt

Met jouw aankoopwensen gaan we samen op zoek naar de ideale woning. Wij brengen actief nieuw aanbod onder de aandacht en tippen je als er iets geschikts te koop komt. Dit doen we door onder andere gebruik te maken van ons grote netwerk en het NVM-uitwisselingssysteem.

3

Begeleiding en advies

Wij helpen je bij je keuze en bezichtigingen

Samen kijken we naar het nieuwe aanbod en inventariseren we of dit aansluit bij jouw woonwensen. We regelen de bezichtiging en begeleiden jou met een kritische en objectieve blik. We kijken zorgvuldig naar de bouwkundige staat, vergelijkbare transacties en de omgevingsfactoren van de woning.

4

Aankoopstrategie en onderhandeling

Je hebt je droomhuis gevonden!

Samen bepalen we de aankoopstrategie, aanvaardingstermijn, bouwtechnische keuring, roerende zaken en ontbindende voorwaarden. Wij regelen het totale onderhandelingsproces. Juist door onze ervaring krijg je de beste deal.

5

Een goede afronding

En een toost op de goede afloop!

Jouw droomhuis is aangekocht. De deal is rond. Binnen enkele dagen tekenen we samen de koopakte. We kunnen proosten op een succesvolle aankoop. Later zien we elkaar nog bij de eindoplevering en de overdracht bij de notaris. Tijd voor een feestje!

Onze klanten waarderen ons met een dikke 9

Daar doen we het voor!

Verkoop

Aankoop

De Bleek 17
16 december 2021
Ontzettend prettige samenwerking met Marloes en collega’s. Alles goed en naar tevredenheid verlopen. Van begin tot eind. Bedankt daarvoor. Geen tienen gegeven omdat er altijd ruimte moet blijven voor verbetering, maar anders een 10 waard.
Fundatiestraat
14 oktober 2021
Ik ben heel goed geholpen. Er werd geluisterd na wat ik nodig had. En nam veel van mij over, dus zeker aan te bevelen.
Aaltje Noordewierstraat
21 september 2021
Contact was zeer goed echt super. Zeker om aan te bevelen aan anderen. Deskundig en zeer gedreven 🥳🥳🥳
Arrow leftArrow right
Arrow leftArrow right
Arrow leftArrow right
Duim makelaarIk zou deze makelaar aanbevelen.

10 goede redenen

om met de Makelaar te werken

image reden 1

1

Het draait
om de mensen

niet om de huizen

image reden 2

2

De extra
stapjes

maken het verschil

image reden 1

3

Onafhankelijkheid

is essentieel

Bekijk alle 10 redenen

De Makelaar weet wat er speelt

we houden je graag op de hoogte!

Demakelaar Startersvrijstelling

Startersvrijstelling. Vrijstelling van de overdrachtsbelasting.

Op 1 januari 2021 is er een regeling ingetreden om de positie van de starters op de woningmarkt te verstevigen. Starters kunnen gebruik maken van de startersvrijstelling.

lees meer
Verkopen Nieuwsb 06 Woningprijzen Blijven Stijgen

Woningprijzen blijven stijgen door krimpend aanbod

Een bestaande woning kostte gemiddeld in de regio Twente in het vierde kwartaal van 2021 € 344.870. Dat is maar liefst 17,7% meer dan een jaar eerder. De reden dat de prijzen maar blijven stijgen is dat het aanbod krimpt, terwijl de vraag stijgt.

lees meer
10 vragen over het kopen van een woning

10 vragen over het kopen van een woning

Je hebt ongetwijfeld vragen over het kopen van een woning. Die horen wij namelijk iedere dag. In dit artikel hebben we de 10 meest gestelde vragen en hun antwoorden verzameld.

lees meer

Maak een afspraak

Whatsapp