BEL 074 267 23 00 Move logo move.nl

Verbouwen of hypotheek aanpassen?

Laat je huis taxeren!

call iconBel ons mail iconMail ons

Taxeren

Laat je doen door een erkend taxateur

Er zijn verschillende redenen om jouw huis te laten taxeren. Bijvoorbeeld omdat je een financiering nodig hebt of omdat je een huis wilt verbouwen, kopen of verkopen. Maar ook bij zaken als het oversluiten van een hypotheek en het afwikkelen van een echtscheiding is een taxatie vaak nodig. De Makelaar zorgt voor een professioneel en gevalideerd taxatierapport waarmee je verder komt.

Erkende en gecertificeerde taxateur

Kies je voor de Makelaar, dan kies je voor jarenlange ervaring. Onze taxateur is geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert en aangesloten bij een Validatie Instituut: het NWWI. Alle taxatierapporten die wij opstellen worden door elke bank of geldverstrekker geaccepteerd.

Een taxatie door de Makelaar bestaat uit de volgende stappen:

  • Jij geeft de opdracht voor een taxatie
  • Wij plannen zelf de afspraak in bij de woning
  • Na de opname ontvang je meestal binnen een week het taxatierapport. Als je wilt, informeren wij ook jouw hypotheekadviseur of bank
  • We leveren het taxatierapport volledig digitaal. Liever op papier? Dat kan ook.

Waardebepaling

Ben je van plan om jouw woning te verkopen? Dan is het niet direct noodzakelijk om de woning te laten taxeren. Met een gratis waardebepaling van de Makelaar krijg je een nauwkeurig beeld van de verkoopwaarde van jouw huis.

Een gratis

waardebepaling plannen?

Wij kennen de markt als geen ander!

De Makelaar weet wat er speelt

we houden je graag op de hoogte!

Taxatierapport-De-Makelaar-regelgeving

Een taxatierapport voldoet aan strikte regelgeving

Niet iedereen mag zomaar een taxatierapport maken. Dat moet namelijk voldoen aan de strikte regelgeving die hiervoor opgesteld is. Wij mogen zo’n rapport wél opmaken bij de Makelaar. In dit artikel leggen we uit waaraan een taxatierapport moet voldoen.

lees meer
Taxeren Nieuwsb 01 Taxatie Of Waardebepaling

Taxatie of waardebepaling? Dit is het verschil!

Er is een verschil tussen een taxatie door een gecertificeerd NVM-taxateur en een waardebepaling door een NVM-makelaar. In dit artikel leggen we het je uit.

lees meer
Taxeren Nieuwsb 02 Taxeren Voor Verbouwing

Taxeren voor de verbouwing van je woning

Een taxatierapport is een officieel document dat je nodig hebt voordat je jouw woning als onderpand kunt aanbieden voor een hypotheek. Maar er zijn nog meer momenten waarop je een taxatie kunt laten uitvoeren. Bijvoorbeeld wanneer je meteen na aankoop wilt gaan verbouwen. Dat werkt als volgt.

lees meer

Maak een afspraak

Whatsapp