BEL 074 267 23 00 Move logo move.nl

Betrokken, actief en zeer enthousiast

daar wordt iedereen blij van!

call iconBel ons mail iconMail ons

Over ons

Maak kennis met de Makelaar.

Bij de Makelaar gaat het om het beste resultaat voor onze klanten. Onze beoordeling van een 9+ op Funda is hiervan het bewijs en daar zijn we best trots op! Wij zijn een actief, betrokken en zeer enthousiast team. Onze unieke werkwijze staat garant voor succes en resultaat. Wij ontzorgen jou rondom het gehele proces. Zodat de aan- of verkoop van jouw woning een feestje is zowel voor jou als voor ons!”

Betrokken

Het leuke van ons werk is juist het intensieve en persoonlijke contact met onze klanten.

Snel scoren en weer door, past niet bij ons. We bieden daarom geen standaardpakket, maar juist maatwerkoplossingen en service zijn onze kracht. Onze dienstverlening begint altijd met een goed gesprek en je kan met al je vragen bij ons terecht. Vaak ook buiten de kantoortijden.

Actief

Wij ontzorgen je rondom het hele proces van je woning. Aan een half woord hebben we genoeg. We zijn goed bereikbaar, we kunnen snel schakelen en we zetten altijd een stapje extra. Wij zijn een modern en dynamisch kantoor. Onze workflow is optimaal en papierloos ingericht en wij maken gebruik van de nieuwste programma’s en technieken. Daarnaast is de Makelaar actief betrokken in Borne, maar ook in ons grote netwerk.

Enthousiast

Ja, natuurlijk is het makkelijk als je makelaar veel ervaring heeft. Maar nog belangrijker is dat je enthousiast en gedreven bent om iedere dag weer het beste resultaat voor jouw klanten te behalen. Ons vak het mooiste vak wat er is en dat merk je bij ons aan alles.

Ons netwerk

Al jaren staan we bekend als dé Makelaar van Borne, Hengelo en omgeving. Dit biedt veel voordelen. Potentiële kopers weten ons als eerste te vinden en volgen ons actief op social media. Ook ons online sociale netwerk onderhouden we actief, waardoor we een grote groep trouwe volgers hebben. Daarnaast hebben we een uitgebreid en actueel bestand met woningzoekenden. Waar zomaar eens de nieuwe bewoner van jouw woning tussen kan zitten.

Maak ook van jouw aan- of verkoop een feestje.

Bel of mail de Makelaar voor een afspraak. We ontmoeten je graag.

Ons team

wij zijn leuk!

teamlid-1

Saskia

Commercieel medewerker binnendienst

Mailsaskia@demakelaar.nl
teamlid-2

Marloes

Beëdigd NVM-Makelaar RM-RT

Mailmarloes@demakelaar.nl
teamlid-3

Patrick

Makelaar KRMT

Mailpatrick@demakelaar.nl

Onze klanten waarderen ons met een dikke 9

Daar doen we het voor!

Verkoop

Aankoop

sfeerbeeld-borne
Whatsapp