BEL 074 267 23 00 Move logo move.nl

Bel, mail of app ons.

Wij helpen je graag!

call iconBel ons mail iconMail ons

Wij houden van persoonlijk contact.

Neem contact met ons op.

Wij staan elke dag weer voor je klaar om je te helpen.
Of je nu een huis wilt kopen, verkopen of wilt laten taxeren.
Heb je een vraag? Stel ‘m gerust. Wij maken graag tijd
voor je vrij om je te helpen en het proces zo aangenaam
mogelijk te maken.

Laten we er samen een feestje van maken!

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:30
Dinsdag08:30 - 17:30
Woensdag08:30 - 17:30
Donderdag08:30 - 17:30
Vrijdag08:30 - 17:00
WeekendGesloten  Onze klanten waarderen ons met een dikke 9

  Daar doen we het voor!

  Verkoop

  Aankoop

  Lover 175
  11 juni 2021
  Marloes en haar team hebben ons fantastisch begeleid in de verkoop van onze woning. De foto's van Karin zijn top en dit alles heeft geresulteerd in een snelle en goede verkoop. Wij raden DeMakelaar dan ook van harte aan!
  Oude Postweg 76
  7 juni 2021
  De Makelaar, Marloes en haar team, zijn vlot in hun communicatie en zeer toegankelijk voor alle vragen die je hebt tijdens het aankoop- en verkoopproces. Ze zijn snel in het spotten van nieuwe huizen op de markt en ze zorgen dat je eigen woning perfect gestyled en verzorgd wordt gepresenteerd op sites zoals deze. Prettig contact, een frisse aanpak en de juiste kennis en kunde is wat je kunt verwachten als je met De Makelaar de volgende stap in je leven gaat realiseren.
  Morseltdijk 56
  3 juni 2021
  Wat een fijne makelaar! Marloes en haar team staan altijd voor je klaar. De snelle communicatie en deskundige adviezen hebben uiteindelijk tot een prachtig resultaat geleid! Ik was ook erg onder de indruk van de prachtige foto's van Compleet Karin! Verkopen met De Makelaar is echt een feestje!
  Arhusstraat 11
  2 juni 2021
  Via een collega kreeg ik de tip om deze makelaar te benaderen voor de verkoop van mijn huis. Bij het telefoongesprek met Marloes voelde het al goed en tijdens de afspraken was er direct een klik. Marloes is zeer kundig en open en helder over de gang van zaken. De verkoop is wonderbaarlijk snel verlopen. De administratieve zaken worden keurig en snel geregeld. Voor vragen zijn zij altijd bereikbaar. Ik heb een heel prettig gevoel overgehouden aan dit contact en kan De Makelaar alleen maar aan iedereen van harte aanbevelen!
  Arrow leftArrow right
  Arrow leftArrow right
  Arrow leftArrow right
  Arrow leftArrow right
  Duim makelaarIk zou deze makelaar aanbevelen.
  Whatsapp