BEL 074 267 23 00 Move logo move.nl

10 goede redenen

Om met de Makelaar te werken!

call iconBel ons mail iconMail ons

1

Het draait om de mensen

niet om de huizen

Het leuke van ons werk is juist het intensieve en persoonlijke contact met onze klanten. Snel scoren en weer door, dat past niet bij ons. We bieden daarom geen standaardpakket, maar juist maatwerkoplossingen en service zijn onze kracht. Onze dienstverlening begint altijd met een goed gesprek en je kan met al je vragen bij ons terecht. Vaak ook buiten de kantoortijden.

2

De extra stapjes

maken het verschil

Onze focus ligt op service en klanttevredenheid, wij kijken alvast vooruit en zetten altijd dat stapje extra. En dat merk je, want onze unieke werkwijze staat garant voor succes en het beste resultaat. Wij ontzorgen je rondom het gehele proces, zodat de verkoop of aankoop van je woning een feestje is voor jou en voor ons.

3

Onafhankelijkheid

is essentieel

Ik ben er voor jou en behartig alleen jouw wensen en belangen. Door mijn frisse en onbevangen opstelling blijf ik het gehele proces scherp en objectief. Ik ken de markt als geen ander en als ervaren onderhandelaar haal ik het maximale uit jouw aan- of verkoop. Je kan volledig vertrouwen op mijn advies en begeleiding ik doe dit al ruim 20 jaar met succes en heel veel plezier.

4

Een goed netwerk

is doorslaggevend

Al jaren staan we bekend als dé Makelaar van Borne, Hengelo en omgeving. Dit biedt veel voordelen. Potentiële kopers weten ons als eerste te vinden en volgen ons actief op social media. Ook ons online sociale netwerk onderhouden we actief, waardoor we een grote groep trouwe volgers hebben. Daarnaast hebben we een uitgebreid en actueel bestand met woningzoekenden. Waar zomaar eens de nieuwe bewoner van jouw woning tussen kan zitten.

5

Het is Win-Win

of geen deal

Samen bepalen we de beste aan- of verkoopstrategie. Wij regelen het totale onderhandelingsproces. Juist door onze ervaring krijg je de beste deal. En voelt het niet goed? Geen probleem. Dan zoeken we gewoon door. Net zo lang tot alle partijen tevreden zijn en we samen een feestje kunnen vieren.

6

Discretie

daar kun je op rekenen

Ik neem de privacy van mijn klanten zeer serieus. Ik kom in een neutrale wagen omdat niet iedereen hoeft te weten dat de Makelaar er is. Maar ook uw persoonsgegevens zijn bij ons veilig. Op ons kantoor werken we volledig transparant en we verwerken uw persoonsgegevens volgens de regels van de AVG.

7

Deskundig en betrouwbaar

Als gecertificeerd NVM-makelaar

Het kopen of verkopen van een huis doe je niet iedere dag. Dan is het fijn als een deskundig en betrouwbare makelaar je begeleidt en adviseert. Iemand die de markt kent en scherp onderhandelt. Iemand die jouw belangen behartigt. Als NVM-makelaar onderhandel ik namens jou. En het is echt waar, met een NVM-makelaar krijg je meer voor elkaar!

8

Korte lijnen

Dat werkt voor iedereen

Wij ontzorgen je rondom het hele proces van je woning. Aan een half woord hebben we genoeg. We zijn goed bereikbaar, we kunnen snel schakelen en we zetten altijd een stapje extra. Wij zijn een modern en dynamisch kantoor. Onze workflow is optimaal en papierloos ingericht en wij maken gebruik van de nieuwste programma’s en technieken.

9

Oprecht enthousiast

Want wij hebben het mooiste vak

Ja, natuurlijk is het makkelijk als je makelaar veel ervaring heeft. Maar nog belangrijker is dat je enthousiast en gedreven bent om iedere dag weer het beste resultaat voor jouw klanten te behalen. Ons vak het mooiste vak wat er is en dat merk je bij ons aan alles.

10

Een feestje

van Te koop tot Verkocht

Bij ons gaat het om het beste resultaat voor onze klanten. De beoordeling van een dikke 9 op Funda is het bewijs en daar zijn we trots op! Wij zijn actief, betrokken en zeer enthousiast. Onze unieke werkwijze staat garant voor succes en resultaat. Wij ontzorgen jou rondom het gehele proces van jouw woning. Laten we er samen een feestje van maken!

In 5 stappen

naar de beste deal

Daar worden we allemaal blij van!

Maak een afspraak
Whatsapp