BEL 074 267 23 00 Move logo move.nl

Huis verkopen? Zo doe je dat samen met ons!

Huis Verkopen met De Makelaar

Is het vooral belangrijk om tegen de optimale prijs je woning te verkopen of hecht je meer waarde aan een snelle verkoop? Dat zijn dingen die we samen overleggen als je ons inschakelt voor het begeleiden van het verkoopproces. In dit artikel leggen we uit hoe we dat doen.

Jouw wensen staan voorop

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we waarom je wilt verhuizen en wat er belangrijk voor je is tijdens het proces. Uiteraard bepalen we dan ook de marktwaarde waarvoor je huis aangeboden gaat worden. Ook daar heb je een duidelijke stem in.

Het huis op de markt brengen

De juiste doelgroep moet weten dat jouw huis te koop staat. Dus zorgen we voor de ideale publiciteit. Met onze ervaring weten we precies wat er nodig is. We helpen je ook met het verkoopklaar maken van de woning, nu er toch perfecte foto’s gemaakt worden voor de verkoop. We plannen bezichtigingen in en begeleiden deze namens jou. Een spannende tijd!

Onderhandelingen, verkoop en overdracht

Ineens kan het heel snel gaan. Zeker wanneer je een geïnteresseerde koper hebt die er echt voor gaat. Dan houden wij namens jou het hoofd koel tijdens de onderhandelingen over de prijs en aanvaarding. We begeleiden de hele verkoop, dus ook nadat de deal gesloten is. Zelfs tot aan de overdracht helpen we je. Kortom, je staat er niet alleen voor!

Wil je ook je huis verkopen met de Makelaar?
Maak een afspraak voor gratis* waardebepaling en volg de Makelaar op Instagram en Facebook.

Whatsapp