BEL 074 267 23 00 Move logo move.nl

5 tips om weer verliefd te worden op je woning

Je woning verkopen is natuurlijk een optie. Maar je kunt ook gewoon blijven wonen waar je nu woont, maar dan met wat kleine aanpassingen die een groot effect hebben! Daarvoor geven we je graag 5 tips die je verder helpen.

TIP 1 > Ga voor minder spullen

Als je minder spullen om je heen hebt, voel je je rustiger. Vooral voor de ramen moet het open en vrij zijn. Met een minimalistisch interieur geniet je veel meer van je woning. Kortom: ruim eens goed op, zodat je meer overzicht en rust creëert.

TIP 2 > Andere indeling

Wie zegt dat alles moet blijven zoals het nu is? Na een kleine verbouwing of een verandering in je interieur ziet alles er letterlijk heel anders uit. Zet je bank eens aan de andere kant van de kamer of draai je eettafel een kwartslag. Er zijn allerlei manieren om een andere sfeer te creëren.

TIP 3 > Maak het groener

Buiten kun je prima naar binnen halen door planten in je interieur te zetten. Heel gezellig en ook nog eens gezond. Laat de planten de lucht maar bevochtigen en zuiveren. Daarvan word jij gelukkiger en meer gefocust.

TIP 4 > Kleur = karakter

Met behulp van moodboards kun je prima bepalen wat de beste kleur voor je interieur zou zijn. Zo geef je jouw huis toch veel meer een eigen karakter. Probeer eens wat uit en ga aan de slag met kwast en roller!

TIP 5 > De kleine dingen

Misschien denk je dat de materialen van je interieur niet zo belangrijk zijn. Maar zo’n hardstenen vloer gecombineerd met een zacht vloerkleed doet heel veel. En dat geldt ook voor de kunst in je woning. Laat zien wie je bent en draag je eigen stijl uit in de kleine dingen!

Is de liefde voor je woning over? Marloes van de Makelaar helpt je graag om de perfecte liefde voor jouw woning te vinden!

Maak ook van jouw aan- of verkoop een feestje!
Bel voor een afspraak 074 267 23 00.

Whatsapp