Onze medewerkers

De Makelaar

Marloes Haarhuis-Haasewinkel
Marloes Haarhuis-Haasewinkel
Kandidaat Register Makelaar/ Taxateur
Directie / kandidaat-makelaar, gecertificeerd K-RMT® Register
Grenzeloze toewijding!

Marloes is hét gezicht van De Makelaar. Na jarenlange makelaarservaring heeft Marloes in 2008 De Makelaar BV overgenomen van haar vader Willem Haarhuis.

"Grenzeloze toewijding is mijn motto en dat stellen al mijn klanten meer dan op prijs! Daar waar anderen stoppen, ga ik altijd een stapje verder. Met een positieve instelling bereik je veel meer en dat probeer ik ook in mijn vak door te laten werken".
Karen Oude Nijhuis-Groothuis
Karen Oude Nijhuis-Groothuis
Makelaar
RMT gecertificeerd makelaar
Vertrouwd gezicht van De Makelaar met jarenlange ervaring in de makelaardij. Punctueel, betrouwbaar, correct én altijd goed gemutst zijn typerende eigenschappen van Karen. De samenwerking tussen Marloes én met de opdrachtgevers van ons kantoor is uniek en persoonlijk. Enthousiast makelt Karen in en rondom Borne. Karen kent Borne op haar duimpje, ze is er opgegroeid en woont er nog steeds met veel plezier.
Kirsten Veldhuis
Kirsten Veldhuis
Office Manager
Office Manager bij De Makelaar. Na haar ervaringen in de auto-/motorbranche, de reisbranche en een gave baan in de hospitality heeft Kirsten haar mooie werkervaringen meegenomen naar De Makelaar in Borne. Met haar gevoel voor "gastvrijheid" in combinatie met haar betrokkenheid gaat Kirsten voor het maximale om onze klanten de verdiende persoonlijke aandacht te geven. In 2011 heeft Kirsten de wedstrijd van "Meest gastvrije receptioniste 2011" gewonnen op de HoReCaVa in Amsterdam, een bekroning op haar werk! De klant is koning!