Mijn favorieten

NVM

De Nederlandse Vereniging van Makelaar (NVM) is de grootste branche-organisatie van Nederland waar makelaars zich bij aan kunnen sluiten. De Makelaar werkt onder de vlag van de NVM. Dit betekent dat we waarmaken waar de NVM voor staat: een betrouwbare partner zijn in alle onroerende zaken. 

De voordelen van makelaars van de NVM op een rij:
Landelijk netwerk van ruim 3.600 NVM - makelaars. 
Het woningaanbod van ruim 3.600 NVM - makelaars wordt via een landelijk computernetwerk dagelijks geregistreerd in het NVM - netwerk. De Makelaar zorgt er dus voor dat razendsnel alom bekend wordt dat uw woning te koop staat. Daarnaast hebben wij ook direct een compleet ovezicht van alle woningen die collega's aanbieden 
     
Het enorme bereik van www.funda.nl. 
Met ruim 130.000 bezoekers per dag is Funda de best bezochte huizensite van Nederland. U vindt er een compleet woningaanbod, zowel als het gaat om reguliere woningen, appartementen als nieuwbouw en huur. Uw woning op deze site plaatsen kan alleen via een NVM - makelaar
         
 

Weten wat er speelt. 
Makelaars van de NVM zijn als geen ander op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Wij zijn namelijk aangesloten op het digitale kenniscentrum van de NVM, een zeer gedetailleerd portaal dat ons voorziet van informatie over bijvoorbeeld de waarde van een woning, de buurt en historie van het huis wat u wilt kopen.

Verplicht naar school. 
De NVM verplicht haar leden jaarlijks hun vakkennis op peil te houden. Door middel van beroepstrainingen en cursussen beschikken wij bijvoorbeeld over actuele kennis van de markt en van de wet- en regelgeving op onroerendgoedgebied.

NVM Erecode waarborgt kwaliteit in dienstverlening. 
Om de gezamenlijke kwaliteit te waarborgen, hebben de makelaars van de NVM de NVM Erecode opgesteld. Deze heeft betrekking op de deskundighed, objectiviteit en betrouwbaarheid van elk afzonderlijk lid. Zo mag een makelaar van de NVM geen direct of indirect belang hebben bij onroerend goed, niet doen aan oneerlijke concurrentie en nooit de kopende én verkopende makelaar zijn in dezelfde transactie in verband met belangenverstrengeling.

De NVM Huisgarantie tegen verborgen gebreken. 
Met de NVM Huisgarantie verbetert u de verkoopbaarheid van uw woning. Doordat uw woning bouwtechnisch gekeurd wordt door een gerenommeerd bureau, weet de koper van uw woning vooraf welk huis hij koopt. Bovendien is de koper ook nog eens 12 maanden verzekerd tegen onverwachte verborgen gebreken die niet uit de keuring naar voren zijn gekomen.