BEL 074 267 23 00 Move logo move.nl

Succesvol kopen in een overspannen huizenmarkt

Kopen Nieuwsb 05 Succesvol Kopen In Een Overspannen Huizenmarkt

Ja, de huizenmarkt is behoorlijk overspannen. Dat betekent echter niet dat je meteen kansloos bent om jouw droomhuis te kopen. Wij helpen je om succesvol te kopen, óók in deze tijd. In dit artikel vertellen we je hoe we dat doen.

We weten eerder wat er te koop komt

Jij ziet pas huizen in de verkoop gaan als ze online gedeeld worden. Wij weten door ons netwerk al veel eerder dat bepaalde woningen te koop aangeboden gaan worden. Dat geldt ook voor nieuwbouwprojecten die ontwikkeld worden in de regio: als ervaren makelaar kunnen wij je daar als eerste over vertellen. Dat is een groot voordeel in deze overspannen huizenmarkt.

We zorgen voor een creatieve impuls

Als er heel veel vraag is en weinig aanbod, dan moet je soms creatief worden. Dat kunnen wij als geen ander. Bijvoorbeeld door in omliggende gemeenten te kijken naar eventuele woningen die nog steeds op prima afstand van je werk en sociale omgeving liggen. Of door je op een reservelijst te zetten, want ook dat biedt zeker nog kansen.

Onderhandelen is ons vak

Die ene speciale woning die past bij jouw wensen, die vinden we wel. Maar dan komt het spannendste gedeelte: het onderhandelen. Zeker in deze tijd, waarin er zomaar zwaar boven de vraagprijs wordt geboden, is het goed om ons als professional de onderhandelingen te laten doen. De verkoopmakelaar vindt dat ook prettig, omdat deze weet dat er een ervaren aankoopmakelaar aan de overkant zit. Dat onderhandelt een stuk fijner en verhoogt de kans op succes.

In deze overspannen markt jouw ideale woning vinden?
Schrijf je in ons zoekregister in en volg De Makelaar op Facebook!

Whatsapp