Mijn favorieten

Verkoop


Heeft u plannen om uw huis te verkopen?

Dan bent u bij De Makelaar aan het goede adres! Vanuit ons fraaie kantoor in het centrum van Borne werken wij met een enthousiast team hard om de verkoop van uw woning goed te begeleiden. Alles onder de vlag van de NVM en dat betekent dat we waarmaken waar de NVM voor staat: een betrouwbare partner zijn in alle onroerende zaken - in heel Twente.  

Voor de verkoop van uw huis maken wij graag met u een afspraak, want zo kunnen wij u persoonlijk toelichten wat onze mogelijkheden zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gratis waardebepaling van uw huis, de promotiemogelijkheden, maar bovenal 'de klik' die u moet hebben met uw makelaar!
Bij De Makelaar bent u in ieder geval verzekerd van een maximale inzet, een betrouwbare, prettige samenwerking en ... natuurlijk de hoogste verkoopprijs! Meer over ons kantoor en het team kunt ook lezen bij De Makelaar.
Wenst u meer informatie of een afspraak voor de verkoop van uw huis? Vul dan hier ons contactformulier in voor het plannen van een afspraak of neem contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren. Wij staan u graag te woord!